כניסה
למנויות
צרו קשר

מיני מאפינס שקדים, קוקוס ושוקולד

מיני מאפינס שקדים, קוקוס ושוקולד

רכיבים:

2 ביצים

חצי כוס סוכר

שליש כוס שמן

חצי כפית תמצית וניל

רבע כוס מים

כוס קמח שקדים

2 כפות אבקת קקאו

כפית שטוחה אבקת אפיה

שליש כוס קוקוס

אופן הכנה:
מחממים תנור מראש ל175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק או מחלקים ל 24 מיני מאפינס.

מערבבים בנפרד רכיבים רטובים ורכיבים יבשים ולאחר מכן מערבבים יחד הכל:

בעזרת כף או מטרפה מערבבים ביצים עם סוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, מים ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים את קמח השקדים, קקאו, קוקוס ואבקת אפיה. מוסיפים לתערובת הנוזלים ומערבבים קלות עד לאיחוד חומרים.

יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור.

מיני מאפינס מוכנים אחרי 15 דקות, תבנית אינגליש למשך 30-35 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

ניתן להכין גנאש שוקולד למעלה.

 

איך נתייחס?
כל המתכון מכיל כ 1900 קלוריות.
120 גרם פחמימה
141 גרם שומן
37 גרם חלבון
בחלוקה ל 24 מיני מאפינס כל יחידה נתייחס כמנת פחמימה, בתבנית אינגליש נחתוך ל 24 מנות פחמימה או 18 יחידות כפחמימה מוגבלת.
מכיוון שזהו מתכון עשיר בשומן כדאי להגביל עד פעמיים בשבוע.

להאמין. לפעול. להגשים.